Japonská whisky je jedna z nejvíce trendy kategorií alkoholu uplynulé dekády. Připravili jsme si pro Vás jedinečnou možnost ochutnat selekci 6 vzorků, které Vám ukážou rozmanitost chuti, whisky ze země vycházejícího slunce.
Věděli jste, že u zrodu destilace whisky v Japonsku stál Masataka Taketsuru, vizionář, který vystudoval v roce 1920 univerzitu ve Skotském Glasgow?
Celou zážitkovou degustací japonské whisky Vás provede člověk, který Japonsko navštívil a whiskou a japonskou kulturou žije. Vezme Vás do dech beroucí historie a samozřejmě se budete věnovat výrobě. Odhalí Vám hlavní rozdíly mezi jednotlivými druhy whisky a ukáže regionální odlišnosti.
Po celou dobu ochutnávky bude k dispozici voda a samozřejmě i nějaké drobné pochutiny hodící se k daným vzorkům.
2 hodiny
1 - 10 osob
bez zvláštních požadavků
celoročně (ve vypsaných termínech, všední dny od 20:00)
ne
mírná
mírná
bez omezení konzumace alkoholu
Zeptejte se...