Hledáte kulinářský zážitek, kde je kvalitní maso v každém chodu surovinou číslo jedna?
Pak je tento kurz šitý na míru přímo vám. Rozpálíme pánev i gril. Ochutnáme steak v klasické úpravě, zauzený i připravený technikou sous vide.
Během kurzu budete připravovat:
Filetovaný flank steak na salátu z rýžových nudlí, pikantní sezamový dresink
Tomahawk Steak, omáčka z černého piva a pečených rajčat
Hanger steak, pepřová omáčka
Sirloin steak, ananasová chilli salsa
4 hodiny
1 - 18 osob
bez zvláštních požadavků
celoročně
ne
mírná
mírná
bez omezení
Kurz vede Jan Rimpler. Vystudoval kuchařinu na střední škole v Pelhřimově a své kuchařské znalosti začal nabírat hlavně při pětileté zahraniční praxi na čtyř a pěti hvězdičkových říčních lodích. Po návratu pracoval také jako šéfkuchař českobudějovického Grand Hotelu Zvon, restaurace Noem Arch Brno a Relax a sport resortu Dolní Morava.
Zeptejte se...