Kurz vaření: Steak

5/5

Naučte se připravit steak "medium", "rare" nebo "well done" jako ve steak house!

Popis zážitku

Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá :-) Ale jak na to? Co s tím kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Co si takhle k Vašemu barbecue s přáteli vyšvihnout rafinovanou přílohu a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku?
Lekci zahájíte uvítacím drinkem. Seznámíte se s pracovními postupy přípravy pokrmů. Instruktor názorně ukáže a vysvětlí jak se vaří každý chod lekce. Poté připravujete celý pokrm Vy. Perfektně si tak osvojíte celý pracovní postup a výsledek je vynikající.

Na výběr máte několik kurzů:
Menu 1 : Carpaccio s rukolou, parmazánem a kapary; Tatarák se sušenými rajčaty, bruschetou a salátkem s dresinkem z francouzské hořčice; Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové s houbovým ragú a gratinovanými bramborami; Bramborové šišky se švestkovým glazé a perníkem
Menu 2 : Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink, Rump steak podávaný v tacos s avokádem, chilli a koriandrem, Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina, Quindim dezert s kokosem a vanilkou
Menu se může v průběhu roku měnit a vypisovat i další s novými recepty ...


Co zážitek obsahuje

  • uvítací drink
  • kurz přípravy pokrmů (minimálně 3 - 4 chodové menu)
  • receptury pokrmů které se budou v kurzu vařit
  • nákup surovin a jejich předpřípravu na kurz
  • zdarma nápoje během kurzu (voda, džus, káva, čaj, víno)
  • stolování a aranžování pokrmů
  • ochutnávku vín k daným pokrmům
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Podmínky


Doba trvání

4 - 5 hodin


Počet osob

1 - 16 osob


Oblečení

bez zvláštních požadavků


Počasí/Sezóna

celoročně


Diváci

ne


Fyzická náročnost

mírná


Psychická náročnost

mírná


Zdravotní stav

bez omezení


Ostatní

V Praze kurz vede:
TOMÁŠ ROTT - Získával rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška.


Máte nějakou další otázku?

Zeptejte se...


Hájková - 23. 5. 2022 (15:04)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou na kurzy vaření steaků někde vypsané konkrétní termíny? Děkuji, Hájková.
Eldorado - 23. 5. 2022 (17:10)
Dobrý den, pro Prahu je aktuálně vypsaný termín 24.5., 22.6. a 29.8.2022. Pro Brno 21.6., 16.9. a 4.11.2022.
Děkuji Bušová - 29. 12. 2020 (17:14)
Dobrý den,nenašla jsem adresu ,kde v Praze kurz probíhá?
Eldorado - 29. 12. 2020 (23:31)
Dobrý den, ano to je správně. Adresu posíláme až s potvrzením rezervace konkrétního termínu. Je to proto, že poukazy mají dlouhou platnost a mohlo by tak dojít k tomu, že si zapíšete nyní adresu, která třeba za půl roku již nebude platit (pokud se studio přestěhuje). Nicméně aktuálně je studio na Praze 3 - Vinohrady. Pravděpodobnost změny u tohoto zážitku je minimální, ale máme tento systém nastavený u všech našich produktů stejně, aby nedošlo ke zmíněné "nepříjemnosti".
Datum trvani Kurz? - 26. 9. 2020 (06:20)
Datum kurzu?
Eldorado - 26. 9. 2020 (22:19)
Dobrý den, v jaké lokalitě?
Lucie - 18. 12. 2018 (15:25)
dobrý den, je možné objednat zážitkové vaření - přípravu steaku na firemní oslavu, že by lektor přijel za námi?
Eldorado - 18. 12. 2018 (16:01)
Dobrý den, bohužel ne. Kurz probíhá pouze v zázemí studia v Praze. :-(
Praha
od 3 600 Kč
1 osoba, 4 - 5 hodin
3 600 Kč
2 osoby, 4 - 5 hodin
7 200 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Mohlo by se Vám líbit

Barman jen pro Vás
4.5/5
Barman jen pro Vás
od 27 990 Kč
Barmanem na zkoušku
4.5/5
Barmanem na zkoušku
od 4 890 Kč
Barmanský kurz
4.5/5
Barmanský kurz
od 4 890 Kč
Kurz: Studená kuchyně
4.5/5
Kurz: Studená kuchyně
od 3 300 Kč
Nenašli jste to, co jste hledali?
Vybírejte mezi všemi zážitky nebo darujte univerzální poukaz.
Zobrazit všechny zážitky Zobrazit univerzální poukaz