Naučte se připravit steak "medium", "rare" nebo "well done" jako ve steak house!
Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá :-) Ale jak na to? Co s tím kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Co si takhle k Vašemu barbecue s přáteli vyšvihnout rafinovanou přílohu a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku?
Lekci zahájíte uvítacím drinkem. Seznámíte se s pracovními postupy přípravy pokrmů. Instruktor názorně ukáže a vysvětlí jak se vaří každý chod lekce. Poté připravujete celý pokrm Vy. Perfektně si tak osvojíte celý pracovní postup a výsledek je vynikající.
Na výběr máte několik kurzů:
Menu 1 : Carpaccio s rukolou, parmazánem a kapary; Tatarák se sušenými rajčaty, bruschetou a salátkem s dresinkem z francouzské hořčice; Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové s houbovým ragú a gratinovanými bramborami; Bramborové šišky se švestkovým glazé a perníkem
Menu 2 : Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink, Rump steak podávaný v tacos s avokádem, chilli a koriandrem, Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina, Quindim dezert s kokosem a vanilkou
Menu se může v průběhu roku měnit a vypisovat i další s novými recepty ...
4 - 5 hodin
1 - 16 osob
bez zvláštních požadavků
celoročně
ne
mírná
mírná
bez omezení
V Praze kurz vede:
TOMÁŠ ROTT - Získával rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška.
Zeptejte se...