Kulinářské zážitky

Kurz vaření: Steak a Ratatouille

5/5

Naučte se připravit steak "medium", "rare" nebo "well done" jako ve steak house...!

Popis zážitku

Bylo by libo "medium"? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá :-) Ale jak na to? Co s tím kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Co si takhle k Vašemu barbecue s přáteli vyšvihnout rafinovanou přílohu a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku?
Lekci zahájíte uvítacím drinkem. Seznámíte se s pracovními postupy přípravy pokrmů. Instruktor názorně ukáže a vysvětlí jak se vaří každý chod lekce. Poté připravujete celý pokrm Vy. Perfektně si tak osvojíte celý pracovní postup a výsledek je vynikající.
V kurzu budete připravovat například jehněčí kotletky s bylinkovou krustou,
steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové, ratatouille, gratinované brambory, domácí smetanová zmrzlina (Parfait)...


Co zážitek obsahuje

  • uvítací drink
  • kurz přípravy pokrmů (minimálně 3 chodové menu)
  • receptury pokrmů které se budou v kurzu vařit
  • nákup surovin a jejich předpřípravu na kurz
  • zdarma nápoje během kurzu (voda, džus, káva, čaj, víno)
  • lekci stolování a aranžování pokrmů (10 – 15 minut)
  • doporučení jaké víno k jednotlivým chodům podávat
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu
  • průběžný a závěrečný úklid ateliéru (klient neuklízí)

Podmínky


Doba trvání

4 - 5 hodin


Počet osob

1 - 12 osob


Oblečení

bez zvláštních požadavků


Počasí/Sezóna

celoročně


Diváci

ne


Fyzická náročnost

mírná


Psychická náročnost

mírná


Zdravotní stav

bez omezení


Ostatní

V Praze kurz vede Tomáš Rott (Získával rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška).


Máte nějakou další otázku?

Zeptejte se...


Lucie - 18. 12. 2018 (15:25)
dobrý den, je možné objednat zážitkové vaření - přípravu steaku na firemní oslavu, že by lektor přijel za námi?
Eldorado - 18. 12. 2018 (16:01)
Dobrý den, bohužel ne. Kurz probíhá pouze v zázemí studia v Praze. :-(
Praha
od 2 900 Kč
1 osoba, 4 - 5 hodin
2 900 Kč
2 osoby, 4 - 5 hodin
5 800 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Mohlo by se Vám líbit

Kurz vaření: Ryby a dary moře
5/5
Kurz vaření: Ryby a dary moře
od 2 900 Kč
Kuchař do domu
4.5/5
Kuchař do domu
od 4 390 Kč
Vaření s šéfkuchařem
5/5
Vaření s šéfkuchařem
od 2 900 Kč
Kurz vaření: Jihovýchodní Asie
5/5
Kurz vaření: Jihovýchodní Asie
od 2 900 Kč
Nenašli jste to, co jste hledali?
Vybírejte mezi všemi zážitky nebo darujte univerzální poukaz.
Zobrazit všechny zážitky Zobrazit univerzální poukaz